Nova medijska kampanja

Sardina je za Adriatic Queen, svoj vodeći i sve uspješniji brend, pripremila novu medijsku kampanju. Priča o Jadranskom moru, ribarima i uživanju u našim proizvodima, svježini i njihovoj kvaliteti ono je što želimo prenijeti našim potrošačima.

Kako se prilikom kreiranja Adriatic Queena vodilo računa da brand komunicira svoje jadransko podrijetlo, tako se i sada željelo prikazati sve ono što našu tvrtku i naše proizvode izdvaja od svih ostalih konkurenata – mi imamo vlastitu ribolovnu flotu koja nam omogućuje da u svoje proizvode stavljamo ribu vrhunske kvalitete što je bitan preduvjet da je i finalni Adriatic Queen proizvod upravo takav – izniman, svjež i ukusan.

Medijska kampanja koju pripremamo uključuje emitiranje TV spota na televizijskim kanalima s nacionalnom pokrivenošću, jaku kampanju vanjskih reklamnih panoa širom Hrvatske te oglašavanje na internetu i radiju.

Vjerujemo da ćemo uspjeti u svojoj namjeri i kod svih Vas dodatno potaknuti želju da probate naše proizvode te da se uvjerite kako su oni uistinu kruna Vaših obroka,
Adriatic Queen, kruna Vaših obroka.

Akcijska prodaja AQ Pašteta od tune 95g 3+1 gratis

Tijekom svibnja u prodaji možete pronaći akcijsko pakiranje AQ Pašteta od tune 95g. Proizvode Pašteta od tune 95g 3+1 gratis potražite u najbližoj prodavaonici.

Akcijska prodaja AQ Sardina u biljnom ulju 2+1 gratis

U prodavaonicama diljem Hrvatske i zemalja u regiji uskoro počinje prodaja akcijskog pakiranja proizvoda AQ Sardina u biljnom ulju. Proizvode AQ Sardina u biljnom ulju 2+1 gratis potražite uskoro u najbližoj prodavaonici.

Akcijska prodaja AQ Sardina u maslinovom ulju 2+1 gratis

U sljedećih nekoliko dana započinje prodaja akcijskog pakiranja proizvoda AQ Sardina u maslinovom ulju. Potražite AQ Sardine u maslinovom ulju 2+1 gratis u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Sardina osvojila Zlatni Interstas 2014.

Na 21. festivalu Interstas 2014., poznatim kao Međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza, Sardina je osvojila nagradu Zlatni Interstas. Nagrada koja se tradicionalno dodjeljuje kao potvrda za izniman doprinos razvoju turizma u Hrvatskoj i ove je godine bila pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatska dr. Ive Josipovića. Ovo vrijedno priznanje Sardina je dobila za unapređenje razvoja hrvatskog proizvoda, time i doprinos ukupnosti kvalitete hrvatskog turizma. Osim nagradom Zlatni Interstas uručenoj Sardini, tvrtka se ponosi i nagradom za najboljeg redatelja uručenoj gospodinu Mladenu Mateljanu za film ”More modrih lustri”. Film priznatog novinara i dokumentariste Mladena Mateljana u produkciji AVS broadcasta na slikovit način prikazuje povijest tvrtke Sardina, a na Interstasu 2014. oduševio je sve prisutne. Sardina je za vrijeme trajanja festivala imala i svoj izložbeni štand na kojem su zainteresirani kušači mogli probati konzervirane riblje proizvode Adriatic Queen, kao i nove Adriatic Queen paštete od tune, srdele te lubina i komarče s tartufima.

Adriatic Queen riblje paštete od 45 grama

Sardina od sada nudi i manja pakiranja pašteta Adriatic Queen od 45 grama. S obzirom da najbolje stvari često dolaze u najmanjim pakiranjima, omiljene paštete od tune i srdele sada se mogu pronaći i u manjim verzijama. Vjerujte nam, užitak je isti! Delikatesne paštete Adriatic Queen iznimno su popularne među potrošačima i već su osvojile nepca mladih i starih, ali i domaćih i stranih ljubitelja ribljih proizvoda Sardine iz Postira.

Širenje tržišta na područje Hong Konga

U rujnu 2014., Sardina je realizirala prvu isporuku Adriatic Queen proizvoda prema tržištu Kine, odnosno području Hong Konga te na taj način nastavila zacrtanu strategiju internacionalizacije poslovanja.

Za očekivati je da će uspjeh na hongkonškom tržištu, a što se temelji na reakcijama Sardininih partnera i trgovaca koji su kontaktirani, biti odlična preporuka za ulazak na šire područje strateški važnog kineskog tržišta.

Sardini uručen certifikat Halal

Na prigodnoj svečanosti održanoj u središnjici tvrtke u Postirima na Braču, Sardini d.o.o. uručen je Halal certifikat koji potvrđuje proizvodnju proizvoda u skladu s islamskim zakonima.

Halal certifikat odnosi se na čak 17 Sardininih proizvoda: sardina u biljnom ulju, sardina u maslinovom ulju,  sardina s limunom, sardina s feferonom, sardina u umaku od rajčice, sardina s povrćem, tuna fileti u biljnom ulju, tuna fileti u maslinovom ulju, tuna s povrćem, oslić a la bakalar, skuša fileti u biljnom ulju, skuša provencale, skuša piknik, riba s povrćem, pašteta od tune, pašteta od srdele te pašteta od lubina i komarče s tartufima.

Prehrambeni proizvodi koji nose znak “halal” jamče da ta hrana ne sadrži za muslimane zabranjene tvari.

Novost u ponudi – riblje paštete Adriatic Queen od 95 grama

Delikatesni proizvodi riblje paštete novost su u proizvodnom asortimanu brenda Adriatic Queen. Pašteta od srdele prava je delikatesa, koja se može poslužiti uz popečeni kruh i pršut, kao predjelo ili samostalan obrok. Pašteta od lubina i komarče s tartufima delicija je koju vrijedi kušati i uživati u punini okusa. Pašteta od tune je obvezno predjelo svakog svečanijeg ručka, savršeno se slaže s tostiranim ili toplim pivskim kruhom. Uživajte u delikatesnim ribljim paštetama i uvjerite se da su proizvodi Adriatic Queena uistinu “Kruna vaših obroka”.

Sardini uručeni certifikati BRC i IFS

Sardina d.o.o. od danas je nositelj certifikata o sukladnosti s normama BRC (British Retail Consortium) i IFS (International Featured Standard). Norme BRC i IFS jamče kvalitetu i sigurnost prehrambenih proizvoda, te se ubrajaju u nezaobilazne norme poslovanja u prehrambenoj industriji na suvremenom europskom tržištu. Stečeni certifikati dodatna su potvrda stoljetne vrhunske kvalitete Sardininih proizvoda.